torsdag 18. juli 2019

Bør man dykke?

Når buddyen din påstår at han ser flyvefisk i ribben på vei ut til dykke stedet? For de som ikke er kjent med buddysystemet så er buddyen din den personen som skal passe på deg mens du er under vann. Han eller hun (eller hen) skal sjekke dobbeltsjekke at du har fått på deg utstyret på rett måte, gi deg luft om du skulle gå tom og få deg løs om du setter deg fast. Dette er altså, iallfall for en kort stund, en av de viktigste personene i ditt liv.

I mitt tilfelle må det ofte sies at det er sammenfallende med en av de viktigste personene også når vi ikke er på 20 meters dyp, så bekymringen var umiddelbart ganske stor da han påstod at det var flyvefisk i vannet. Flaks for han så kom det tre til mens vi satt i båten, ellers hadde det nok blitt en aldri så liten tur på cliniqua borti gata. Det hjelper jo ikke akkurat når han påstår at han "visste at de fantes, for han har sett de på film."

Som dere skjønner ble det dykking i går. Refresh i tidenes salteste bassengvann og dykk på 3 groutas. Herlig dykk. Vi var ikke dårligst. Fikk se store murener, papegøyefisk, triggerfish, scorpionfish (heslig stygg fisk) og ganske mange andre fisker, samt en nydelig, bitteliten flabellina 😍korallene er ikke like fargerike som i sørøst Asia, men livet under vann er herlig. Vi satser på flere eventyr om ikke altfor lenge.

Og de flyvefiskene, som var høyst reelle, var skikkelig kule. Og de var jo over vann så her er det muligheter for alle! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar