lørdag 13. juli 2019

Lite å melde, litt å melde

Når man reiser som vi gjør og med det reisefølget vi har (og nå tenker vi primært på faste medlemmer og ikke nye tilskudd) så må man regne med at ikke alle dager går som planlagt.

Ingrid E har jo som tradisjon å spy på ethvert kontinent... Så også Afrika. Så natt til i går gikk med til å opparbeide oss en haug med klesvask en småbarnsfamilie verdig og dagen gikk med til rehydrering, soving, soving, en tur halvveis bort til bassenget og tilbake, før vi avsluttet med soving, smertestillende og litt mer soving.

Dagen i dag begynte med spy men vi har besluttet at det var bare siste rest fra gårsdagen og at ungen er frisk. Pasienten er enig i vurderingen.

Vi tar det hele med stor ro. Det er ingen overraskelse at hun med størst behov for faste rutiner og null overraskelser tar seg en dag på sofaen for å komme til hektene etter et drøyt døgn på reisefot og i overkant mange inntrykk.

I dag har hun vært fin i farta, foruten en liten pause midt på dagen. Hun avsluttet dagen med å klage på at undertegnede hadde lovet at vi skulle finne på noe både i går og i dag og godtok kun under tvil at grunnen til at så ikke skjedde var hennes trang til å hilse på maten flere ganger.

Men i morgen.... Da blir det action 😎


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar